Delen

01 november 2022 21:40 door Mitch Lemans in Vakkennis

Mile Company x Fitfair 2022

Op 25 & 26 November is het weer zover dé fitnessbeurs van Nederland die je niet mag missen. Op deze dag kan jij jouw kennis enorm vergroten op het gebied van vakkennis maar ook op het gebied van ondernemen. Kortom 2 dagen die je als fitnessondernemer absoluut niet mag missen.

Fitfair x MileCompany

Dit jaar moet je er zeker bij zijn nieuwe inzichten nog meer geleerd en inmiddels een succesformule voor menig Personal Trainer. In al mijn workshops deel ik mijn quick wins om in een zeer korte tijd direct resultaat te boeken.

Wat kan je verwachten op 25 en 26 november in de Jaarbeurs?

  • Strategie | Waarom je altijd achter de feiten aanloopt met jouw groeiplannen
  • Klantbeleving | Dé killerintake voor Personal Trainers
  • Sales | Hoe verdubbel je jouw omzet in 12 maanden
  • Marketing | Gladde marketing praat omgezet in praktische begrijpbare taal
  • Sales | Conversieverhogend leren spreken

Strategie | Waarom je altijd achter de feiten aanloopt met jouw groeiplannen

Je herkent het vast wel maandelijks heb je weer de meest fantastische ideeën maar hoeveel komt er nu daadwerkelijk van terecht? Good starter, bad finisher. Je kan duizend en één tools hebben om alles af te tikken maar toch lukt het je telkens niet. Herkenbaar? Dit is niet zo gek hoor want daar hebben heel veel trainers last van. Hoe het komt? Ik ga het je uitleggen en dit heeft te maken met dat jij niet weet wat nu écht de hoofdzaken zijn en wat de randzaken zijn. Succesvol groeien betekent consistent (net zoals trainen) binnen bepaalde kaders blijven. Ik leg het je uit, en ik leg je uit wat de onderliggende laag is van deze uitdaging waar jij nu tegenaan loopt.

Klantbeleving | Dé killerintake voor Personal Trainers

Yes, iemand die geïnteresseerd is in jouw bedrijf. Ffe bellen, intake inplannen, proeflesje draaien en de prijzen laten zien. Kat in het bakkie zou je zeggen? En toch hoor je ik denk er nog even over na. Bij mij 3 grote rode kruizen. Je bent een Porsche aan het verkopen met een overtuigingstechniek van een Fiat Multipla. Ik zoom in op het eerste gedeelte van jouw intakeprocedure. Leer hoe ik met gemak 24 maanden contracten afsluit zonder echt te moeten verkopen.

Sales | Hoe verdubbel je jouw omzet in 12 maanden

Dit seminar is uitsluitend voor Personal Trainers die écht willen groeien. Dit seminar is geen match bij een "Het is prima zo" status.

Dé workshop waar ik misschien wel bekend om sta. Verdubbel jouw omzet met een paar simpele trucs die ik leerde uit een restaurant in Amerika. Dit werkt nog steeds bij al mijn klanten en dit is wat mij betreft één van de meest belangrijke fases om te groeien. Binnen 45 minuten leg ik de lijnen neer die je moet gaan volgen om omzetgroei af te dwingen. Kraakheldere kennisoverdracht uit de praktijk waar je de volgende dag écht wat mee kan.

Marketing | Gladde marketing praat omgezet in praktische begrijpbare taal

De een naar de andere DM in je mailbox en ze beloven allemaal de wereld. "Wij zoeken 12 gemotiveerde mannen die ....." het is klaar, passé. Het is schieten met hagel op mensen die opzoek zijn naar koopjes. Marketing is het laden van jouw merk. Dit kost tijd, geld en moeite. Ik leer je de basics van marketing om een local heroe te worden. Ik wil je laten zien hoe je met marketing wel een stabiel inkomen kan genereren. Leer wat ik bij inmiddels bij al mijn klanten toepas. En ervaar waarom marketing altijd, altijd loont! Mits je het op een slimme manier doet.

Sales | Conversieverhogend leren spreken

Je hebt een prachtige prijspresentatie en dan is daar het welbekende moment. Je moet opeens gaan verkopen en dat is nu precies waar jij een hekel aan hebt. Mooi! Want dat is precies wat je dus niet moet doen. Ik leer je in een razend tempo hoe je met een vaste structuur het maximale uit de klant weet te halen. Met verschillende inzichten die te simpel voor woorden zijn kan óók jij met gemak 12 maanden contracten verkopen. Als jij je bewust bent wat jij moet toevoegen in jouw manier van praten tijdens te prijspresentatie, dan hoef jij nooit meer te verkopen.

Zie ik jou ook tijdens mijn seminars?

52 ongekende tips & tricks

Ontdek hoe jij, met slechts 1 simpele tip per week een jaloersmakende business opzet.