Businesscoaching voor Personal Trainers en Sportschoolhouders

Hoe relaxt is het als je met iemand kan sparren over je dagelijkse uitdagingen. En dan het liefst iemand uit jouw branche die je direct kan helpen met je bedrijfsresultaten.

Ik heb verschillende diensten waar je uit kan kiezen. Staat die ene dienst er net niet bij? Laat het me weten grote kans dat ik je toch kan helpen.

Heb je een vraag voor mij?

Waar wacht je op? Stel die brandende vraag!

Ik heb een vraag >>

Ik wil een eenmalige sparringsessie

Ik heb concrete vragen over mijn bedrijf waar ik geen antwoord op krijg. Ik wil iemand zijn specialistische mening horen over mijn uitdagingen want ik wil verder met mijn bedrijf. Kort, bondig met concrete oplossingen die ik direct kan toepassen.

Een heel traject is voor mij niet nodig, ik wil alles op scherp hebben staan om vervolgens weer snel door te kunnen pakken.

Inhouse Workshops

Ik wil in één workshop een flinke stap zetten met mijn team. Ik wil iedereen op 1 lijn hebben, de neuzen dezelfde kant op in de juiste richting.

Het einddoel moet zijn dat we na de workshop weer met zijn allen vooruit kunnen wat we met z'n allen hebben bedacht.

*** Uitverkocht*** Binnen een jaar mijn hoogste omzet realiseren

Ik ben al even actief als Personal Trainer, ik heb een aardige omzet maar merk dat ik toe ben aan een volgende stap. Ik wil meer uit mijn bedrijf halen en ik wil voorbij de gemiddelde omzet waar ik nu op zit. Ik heb de behoefte om meer aan mijn bedrijf te werken op met een doordacht plan.

Maandelijkse korte coaching call

Ik heb de behoefte om te sparren met iemand die mij verder kan helpen. Ik hoef niet direct een intensief traject af te sluiten maar wil wel weten of ik op de goede weg ben. Voor mij is het belangrijk dat ik weet waar ik op moet focussen de komende tijd. Ik weet dat ik gestructureerd kan werken dus een focus is voor mij genoeg.

6 Mastermind sessies in 2021

Je bent een Personal Trainer of sportschoolhouder en wilt een volgende stap gaan maken met je bedrijf. Je wilt het professioneler aan gaan pakken. Meer ondernemen op cijfers en meer gaan handelen volgens een strategie.

Met z'n allen gaan we werken aan je bedrijf. De reden nummer 1 waarom de meeste Personal Trainers niet verder komen is omdat ze weinig tot geen tijd hebben om de "saaie" dingen te doen.

Het kost tijd, moeite en als er iets niet gaat zoals dat je zou willen dan stel je het uit naar een later tijdstip.

We gaan op deze dagen dus ECHT iets doen ipv mooie dingen bedenken. We bedenken ze wel maar nemen ook direct actie op deze dag!

Invullen als je wekelijksetips & tricks wilt ontvangen.

Wil jij ook iedere week 1 gouden sales tip van mij zo in je mailbox? Ik schrijf meestal over dingen als:

  • Het laten groeien van je bedrijf;
  • creatieve ideeen om van jouw klanten ambassadeurs te maken;
  • direct toepasbare tips die je morgen kan toepassen in de praktijk.