GRATIS 30 Minuten Coaching

Ik wil een eenmalige call of meeting plannen

Dit is waarom ik mijn tijd gratis weggeef

Misschien heeft de term ‘business coach’ wel een nare bijsmaak voor jou en ben je een beetje klaar met theoretisch geneuzel dat niks oplevert. Tijdens deze sessie wil ik je laten zien wie ik ben. Als persoon, maar ook als coach. Ik ben dat Amerikaanse gelul namelijk net zo zat als jij en daarom focus ik op het geven van praktische handvatten en toepasbare kennis.


Daarnaast vind ik het belangrijk dat wij elkaar begrijpen en dat je bereid bent om ten minste 30 minuten per week de slag te gaan. Tijdens het coachingstraject ga ik namelijk niet het werk voor jou, maar met jou, doen. En als we daarin lekker kunnen samenwerken, scheelt dat natuurlijk de helft.


Krijg advies waar je écht wat aan hebt

Loop je tegen dingen aan en kan je wel wat advies gebruiken? Dan help ik je graag op weg. Tijdens ons gesprek beantwoord ik vragen als:

  • Hoe krijg ik meer klanten?
  • Is het slimmer om te zzp’en of in loondienst te gaan?
  • Hoe krijg ik weer grip op mijn personeel?
  • Ik wil mijn een nieuwe locatie openen, hoe doe ik dat?
  • Hoe overtuig ik potentiële klanten van mijn prijzen?

Op die vragen krijg jij altijd een antwoord die volledig is afgestemd op jouw bedrijf. Anders had je net zo goed kunnen googlen. En daar ben ik uiteraard niet voor.

Waarom zou je mij kiezen?

Dat ga ik je niet vertellen. Die beslissing is namelijk helemaal aan jou. Wat ik je wel kan zeggen is dat ik, in tegenstelling tot andere coaches, zowel personal trainer als marketingstrateeg ben. Ik heb 20 jaar lang in jouw schoenen gestaan, maar ben ook lange tijd operationeel directeur bij een succesvol marketingbureau geweest. Daarom krijg je niet alleen coaching, maar ook training in sales, strategieën, marketingcampagnes en leiderschap van mij. Met die combinatie van skills kan ik jou met élk aspect van je business helpen.

"Als ondernemer ben je altijd op zoek naar kennis en middelen zodat je in staat bent om nog meer klanten te helpen. Het helpt dan om iemand van buiten je bedrijf met een kritisch oog naar je salesproces te laten kijken. Mitchell heeft de ervaring en kennis om de klantbeleving van je bedrijf te optimaliseren. "

Maurice van der Wardt

Je Eigen Coach

Wil je me wat vragen?

Laat het me even weten.

Vraag stellen

Boek nu jouw GRATIS 30 minuten

Krijg gouden tips en een eerlijke sparringpartner.

Vandaag krijg je nog een reactie!

"Mitch is ruimdenkend, staat naast jou en wil samen stappen maken met een rustige aanpak, en toch adequaat om verder te komen."

- Patrick Weurding | Optimal Strength

Recente blog posts

13 maart 2021 13:21 door Mitch Lemans

Wat zou ik doen tijdens een corona crisis?

Zit je met je handen in je haar nu je gedwongen andere keuzes moet maken met je onderneming? Hoewel ik gevoelsmatig mijn klanten advies geef alsof het mijn eigen onderneming is, sta ik langs de zijlijn en kan makkelijk van een afstandje zien wat strategisch slimme zetten zijn op het gebied van fitness ondernemingen.

Lees verder
13 maart 2021 13:07 door Mitch Lemans

Welke groeikansen heb jij de afgelopen 6 maanden laten liggen? Bekijk deze checklist

We zitten in een situatie die ons als fitnessondernemers wordt opgelegd. We kunnen nu niet 200% presteren en dit is even wat het is. Er blijven maar een paar kleine kansen over om de omzet te verhogen of om de omzet juist stabiel te houden.

Lees verder

Genoeg over mij. Nu is het jouw beurt.

Wil je met mij samenwerken? Laat het me even weten. Dikke kans dat ik net zo enthousiast ben als jij!

Vandaag krijg je nog een reactie!

52 ongekende tips & tricks

Ontdek hoe jij, met slechts 1 simpele tip per week een jaloersmakende business opzet.