Delen

02 februari 2017 00:00 door Mitch Lemans in Testimonials

Robert Havelaar

Robert zijn mening over Mile-Company.

Via een iemand uit mijn netwerk ben ik in contact met Mitchell gebracht omdat ik wel wat hulp kon gebruiken bij mijn sales processen. Ik was begin dat jaar gestart met een samenwerking met een marketingbedrijf, wat een behoorlijke maandelijkse uitgave voor mij betekende. Helaas waren de resultaten niet zoals ik had gehoopt en kreeg regelmatig de feedback dat dit mede te maken had met hoe ik met mijn sales processen in mijn bedrijf regelde.

Mitchell is in eerste instantie persoonlijk langsgekomen bij mij in de trainingsstudio om mij en een van mijn trainers een training / workshop te geven. Dit was erg leerzaam en gaf ons al handvatten in wat we beter konden doen. Echter werd mij al snel duidelijk dat ik mijn cijfers en andere zaken niet op orde had en daardoor ook niet goed kon weten waarop ik moest verbeteren en wat het effect daarvan zou kunnen zijn.

Mitchell en ik zijn vanaf dat moment hiermee aan de slag gegaan. We spraken elkaar wekelijks en spraken eens in de zoveel tijd af om te evalueren hoe het ging. Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat ik altijd het gevoel heb gehad dat ik ongeacht de tijd en of dag van de week met mijn vragen bij hem terecht kon en hij mij te woord stond.

Dit is niet iets wat in deze tijd nog vaak meemaakt dat je op deze manier wordt geholpen! In de afgelopen 3 maanden heb ik samen met hem de volgende zaken aangepast, geoptimaliseerd en verbeterd;

  • Stap 1. Anders leren ondernemen
  • Stap 2. Hetgeen aanpakken wat mijn bedrijf zou laten groeien
  • Stap 3. Inzichtelijk maken van mijn zwakke schakels binnen mijn bedrijf
  • Stap 4. Mijn salesprocessen geoptimaliseerd
  • Stap 5. Geleerd om conversie verhogend te werken

Het resultaat van deze prettige en leerzame samenwerking is dat ik zie dat mijn sales cijfers stijgen in de laatste 3 maanden zijn gestegen, ik anders heb geleerd te ondernemen en dat ik nog niet ben uitgeleerd.

Thanks voor je hulp, kennis en al je adviezen Mitchell. Ik hoop dat we onze samenwerking nog even kunnen doorzetten op deze manier.

Gerelateerd bericht

01 januari 2018 00:00 door Mitch Lemans

Danny van Bergen

Lees hiet wat Danny nog meer te zeggen heeft over Mile-Company.

Lees verder

52 ongekende tips & tricks

Ontdek hoe jij, met slechts 1 simpele tip per week een jaloersmakende business opzet.