Delen

01 september 2017 00:00 door Mitch Lemans in Testimonials

Sander den Dekker

Sander over de coaching van Mile-Company

Ik heb Mitchell leren kennen tijdens zijn workshop op Fitfair 2018. Ik was onder de indruk van zijn kunde, visie en stijl. Ik wilde meer leren over sales en marketing. En wat een enorm waardevolle inzichten heeft me dat opgeleverd. Het mooiste is dat je ze meteen in de praktijk kunt inzetten en het resultaat er in no-time is. Daarbij: Mitch is alles behalve een gladde verkoper - hij is een fijne vent en vraagt goed door om jouw wens te achterhalen. Mijn investering was het dubbel en dwars waard - aan iedereen die twijfelt, gewoon doen!

Gerelateerd bericht

01 januari 2018 00:00 door Mitch Lemans

Danny van Bergen

Lees hiet wat Danny nog meer te zeggen heeft over Mile-Company.

Lees verder

52 ongekende tips & tricks

Ontdek hoe jij, met slechts 1 simpele tip per week een jaloersmakende business opzet.