Delen

10 augustus 2019 20:48 door Mitch Lemans in Ondernemen

Lees deze tips en verdien € 8000,- per uur als Personal Trainer!

Wil jij meer impact leveren als trainer en alleen nog maar een uurtje per dag je mail bekijken vanuit je luie stoel op een warm eiland? Hoe zou jij het vinden om er dan ook nog er voor betaald te krijgen?

Wil jij krachtig impact maken? Ik niet…

Tadaa, verrassing! Onderhand weet je toch ook wel dat ik een vrij nuchter, zeurend, betweterig, naar mannetje ben? Ik word soms een beetje moe van al die gasten die jou willen leren impact te creëren. Vaak gaat dit ook nog gepaard met een hele slechte manier van presenteren, waar je heel duidelijk merkt dat de cursist van de meester heeft geleerd om langere pauzes in te lassen tussen zijn zinnen en een krachtige gezichtsuitdrukking moet lagen gelden als hij krachtige woorden gebruikt (bijt op je tanden bij het woord ‘krachtig’ en gebruik een typische handbeweging die niemand anders kent, zoals je pinkje omhoog bij het aanwijzen).

Er bestaat vast zoiets als selffulfilling prophecy, pruppelepup, dat snap ik ook wel, maar alleen al je ideeën opschrijven op een mooi papiertje helpt natuurlijk niet zoveel. Je moet die ideeën wel omzetten in een operationeel plannetje, waarin je dagelijks íets doet om je idee te laten slagen. Oh nee, je geeft nog steeds 30 uur per week training in split diensten en geeft trainingen op de automatische piloot? Succes ermee dan.

Ik hoor je roepen achter je beeldscherm: ‘Als je het zelf zo goed weet, doe het dan lekker zelf heel goed!!’. Ik heb totaal niet de ambitie om mensen via internet, focus, impact en krachtig te laten leven. Liever gewoon de juiste trainers met een groeiambitie waar ik een goede klik mee heb.

Ik denk altijd maar zo. Het feit dat ik 10K voor een programma neerleg is voor mij reden genoeg om NU WEL een keer echt iets te gaan ondernemen! De pijn is echt te groot als ik 10k neerleg en er vervolgens niks mee doe.

via GIPHY

Krachtige resultaten

Zo krijg jij 10.000 leden voor € 10.000,-

Mensen die 10K besteden aan een duwtje in de rug hadden dat lekker aan een marketingbureau moeten geven, zodat ze klaar zouden zijn voor het hele jaar. Dan zou je dubbel en dwars meer leden hebben en had je een nieuwe trainer aan kunnen nemen, zodat jij een keer de tijd hebt om je nagels te knippen. Want vandaag de dag zijn de trainers nog steeds te druk om actief aan hun bedrijf te kunnen werken. Begrijp me niet verkeerd als je die ambitie niet hebt is dat helemaal oke!

Je betaalt je helemaal kapot aan zo’n gast die je impact belooft! Ik heb me weleens laten vertellen dat het € 20.000,- kost?! Nou, dat maakt zeker impact op mijn hart. Ik heb ooit een gesprek gehad met iemand die weer bij zo iemand was geweest. Hij zei: “Uiteindelijk gaat het om wat je op je bankrekening hebt staan, niet om wat je kan of wat je hebt”.

[Insert cricket sound]

via GIPHY

Insert Cricket Sound

Oké………………… Oh ja, hier heb je de tips nog

Mocht je mensen willen overtuigen dat jij de persoon bent om ze te helpen met impact lees dan deze tips:

Tip 1: Gebruik heel vaak het woord ‘krachtig’!

Tip 2: Maak je pauzes absurd lang, zodat je mensen het gevoel geeft dat je een pro bent.

Tip 3: Strooi met het woord ‘impact’ alsof we er vanaf moeten.

Nee. Ik schrijf niet meer verder, ik ga je ook niet leren hoe je € 8000,- per uur kunt verdienen. Het kan wel: een groep van 20 man allemaal binnen een uur laten tekenen voor een contract van € 400,-. Tadaaa: € 8000,- verdiend binnen een uurtje (en als het voor een duur van drie maanden is, dan heb je zojuist € 24.000,- verdiend binnen een uur).

Hulp inschakelen is altijd goed, maar niet tegen absurd hoge prijzen. Trainers worden soms helemaal gek gemaakt. Iedereen heeft zo zijn eigen valkuilen nodig om verder te komen. Ik maak me er ook schuldig aan om elke trainer te willen helpen. Ik heb dezelfde “fouten” (leermomenten) gemaakt en wil trainers daarvoor behoeden.

Kijk, ik maak het allemaal maar een beetje belachelijk maar sommigen hebben er echt wat aan gehad. Mijn doel met dit geblaas? Trainers helpen met ondernemen, op hun eigen niveau, tegen een betaalbare prijs. Ik vind het leuk om te helpen, vaak genoeg gratis. Een belletje een mailtje allemaal prima, kosteloos. Wil je echt verder met je bedrijf dan heb ik ook mijn prijs. Lang niet zoveel als je zou denken.

Gratis slimmer worden voor iedere Personal Trainer.

  1. Wil je nog meer lezen over het verkrijgen van nieuwe klanten? Dan kan je HIER kikken, daar staan alle blog op een rijtje.
  2. Ligt jouw interesse meer bij het ondernemen? Dan staat HIER nog een aardig waslijstje aan artikelen.
  3. Wil jij weten wat je volgende week anders moet doen? Geef je HIER op.
  4. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Een simpele knop op DEZE knop en je weet wat ik voor jou kan doen.

Gerelateerd bericht

21 december 2018 12:24 door Mitch Lemans

Wat is een goede Personal Trainer?

Wat maakt iemand nu een goede Personal Trainer? Ik heb er een mening over, het is dus niet waarheid maar geschreven vanuit mijn perspectief. Een misschien (in eerste instantie) een niet veel voorkomende blik op de branche, echter denk ik dat dit de professionalisering is die we in Nederland nodig hebben.

Lees verder

Invullen als je wekelijksetips & tricks wilt ontvangen.

Wil jij ook iedere week 1 gouden sales tip van mij zo in je mailbox? Ik schrijf meestal over dingen als:

  • Het laten groeien van je bedrijf;
  • creatieve ideeen om van jouw klanten ambassadeurs te maken;
  • direct toepasbare tips die je morgen kan toepassen in de praktijk.