*** Wachtlijst *** 1:1 Business coaching

Ik wil binnen een jaar mijn hoogste omzet realiseren.

Ben jij klaar om te vlammen met je bedrijf? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. In 12 maanden kunnen wij samen jouw omzet door het dak laten gaan. Het enige wat ik hiervoor van jou nodig heb, is vastberadenheid, vertrouwen en transparantie. Want alleen dan kan ik jou het allerbeste helpen.

Hier ga ik je mee helpen

  • Een duurzame groeistrategie. Ik wil dat je ook ná die 12 maanden blijft groeien met je bedrijf.
  • Het personeel weer op één lijn krijgen. Jouw mensen zijn het visitekaartje van je business en daarmee van onschatbare waarde.
  • Duidelijke doelen en actieplannen. Gericht tot actie overgaan is het halve werk.
  • Meer uit jouw bestaande klanten halen. Véél meer. Ik laat jou zien dat één klant jou makkelijk €9000 kan opleveren.
  • Een ijzersterke marketingstrategie. Jij weet dat je product goed is, maar het is van levensbelang voor je bedrijf dat anderen dat ook weten.
  • Met gemak 20% in omzet groeien. En dat is nog maar het begin van jouw groei.

En dit levert het je op

Naast ontelbaar veel praktische tips en toepasbare kennis, staat dit je te wachten:

  • Een verdubbeling van je omzet en winst. 10K Is geen uitzondering.
  • Jouw eerste locatie openen.
  • Een tweede (of een nieuwe grotere) locatie.

Ready. Set. Go?

Als jij nu denkt “top, ik heb iemand nodig die dat voor mij gaat doen”, dan wijs ik je aanvraag vriendelijk af. Ik ben namelijk geen loopjongen die alles wel even fixt. Wat wij gaan doen tijdens het coachingstraject is samenwerken. Niet alleen jij. Niet alleen ik. Maar samen. Zo kan jij het succes van je bedrijf straks helemaal zelf doorzetten.


Veelgestelde vragen

Is het ook een optie om 6 maanden coaching te krijgen? Nee. Het omgooien van jouw strategie en aanpak heeft tijd nodig. Daarnaast zul je pas na een aantal maanden tegen problemen aanlopen die je niet had kunnen voorzien. Deze problemen kan ik niet voor jou voorspellen. Mijn coaching is dus niet alleen aan het begin van het traject relevant, maar ook later.

Gebruik jij een formule of programma? Absoluut niet. Natuurlijk ken ik slimme trucjes die breed toepasbaar zijn, maar ik zal nooit een one-size-fits-all aanpak hanteren. Daar geloof ik simpelweg niet in. Ik werk volledig vanuit jouw persoonlijke situatie en die is voor elke personal trainer anders.

Waarom zou ik jou kiezen? Dat ga ik je niet vertellen. Die beslissing is namelijk helemaal aan jou. Wat ik je wel kan zeggen is dat ik, in tegenstelling tot andere coaches, zowel personal trainer als marketingstrateeg ben. Ik heb 20 jaar lang in jouw schoenen gestaan, maar ben ook lange tijd operationeel directeur bij een succesvol marketingbureau geweest. Daarom krijg je niet alleen coaching, maar ook training in sales, strategieën, marketingcampagnes en leiderschap van mij. Met die combinatie van skills kan ik jou met élk aspect van je business helpen.

Oké, I’m in. Maar wat kost dit? Daar gaan we het later over hebben. Maar ik weet zeker dat mijn diensten goedkoop gaan uitpakken. Ik heb genoeg klanten die nu een succesvolle business hebben en ooit met €2000 omzet bij mij begonnen zijn. Zolang jij de motivatie en passie hebt om ervoor te gaan, ga ik graag met je in gesprek.

Jij bent toch niet zo’n coach die focust op mindset hè? Verre van zelfs. Net zoals jij moet ik niks hebben van snel gezwets en Amerikaans gelul. Ik ga praktisch te werk en laat stoffige boeken in de kast liggen. Leren door doen. Dat is waar ik in geloof.

"Als je een andere uitkomst wilt moet je er wel voor willen werken. "

Wilbert de Veer

Optimum Change

Wil je me wat vragen?

Laat het me even weten.

Vraag stellen

Ja, dit wil ik!

Geen zorgen, ik pin je niet direct vast. Tijdens dit gesprek beantwoord ik al jouw vragen en bespreken we rustig de mogelijkheden door.

Vandaag krijg je nog een reactie!

"Een absolute must als je kijkt naar een stuk bedrijfsvoering, Mitch confronteert en houdt ons scherp. Hij leert je juist de dingen in ons vak waar wij juist niet sterk in zijn en geen kaas van hebben gegeten. Een zeer waardevolle aanvulling!"

- Coert van Roessel | Tripod Personal Training

Recente blog posts

20 oktober 2020 15:11 door Mitch Lemans

Een niet goed werkend team? Deze 3 punten mag je niet missen

Je hebt een flinke groei doorgemaakt, je werkt met een team of je bent een manager van een sportcentrum. En er is zowaar een strategie. Goed bezig! Hoe gaat het leidinggeven?

Lees verder
01 februari 2020 14:04 door Mitch Lemans

Sales E-Book voor jou en je team!

Als het aankomt op duidelijkheid creëren in werkprocessen dan is een playbook een absolute must!

Lees verder
14 augustus 2019 22:55 door Mitch Lemans

Train jij je klant ook weleens misselijk?

Als je denkt aan een personal trainer, dan denk je waarschijnlijk meteen aan afzien, een hartslag waarvan je het bestaan niet kende en een schreeuwende trainer in je oor: “Kom op, doorgaan!”…

Lees verder

Genoeg over mij. Nu is het jouw beurt.

Wil je met mij samenwerken? Laat het me even weten. Dikke kans dat ik net zo enthousiast ben als jij!

Vandaag krijg je nog een reactie!

52 ongekende tips & tricks

Ontdek hoe jij, met slechts 1 simpele tip per week een jaloersmakende business opzet.